Feestduo Dubbeldik inhuren voor verzorgingstehuizen

Op zoek naar een leuke middag vol entertainment voor senioren in een verzorgingstehuis? Zoek dan niet verder! Speciaal voor ouderen in o.a. zorginstellingen heeft Dubbeldik een aangepast programma. Zij nemen hen mee naar de tijd van weleer met de mooiste, vrolijkste en meest herkenbare liedjes uit vervlogen tijden. Een feest der herkenning waarvoor de heren van Dubbeldik al enorm veel erkenning hebben gekregen. Zij zijn onder andere bij het Spectrum, Prinsemarij, Dubbelmonde, Sterrenlanden en het Parkhuis in Dordrecht al meerdere malen geboekt. Maar ook de Hanny Dekhuizen Stichting in Rotterdam biedt haar bewoners graag regelmatig de vrolijke klanken van dit duo aan. Het mooie aan het zingen voor ouderen is dat je ziet wat het met mensen doet. Er wordt regelmatig een traan gelaten.

Chris: Het leuke aan een optreden is dat je jouw enthousiasme al heel snel kan laten overslaan op de zaal. Wat er dan gebeurd is dat je dit vanuit de zaal terugkrijgt en het een mooie chemie wordt wat het eindresultaat nog mooier maakt.’

Feestduo Dubbeldik boeken

Feestduo Dubbeldik is voor meerdere feesten en partijen in te zetten, daarom is de prijs altijd op aanvraag. Bij de prijs is het volgende inbegrepen:

  • Een passende geluidsinstallatie incl technicus/geluidsman.
  • Dubbeldik werkt met professionele in ear systemen en draadloze handhelds. Hiermee zijn de heren mobiel in de zaal en nemen zelf ook deel aan het feestgedruis.
  • Standaard settime van 30 minuten. (Verlenging of meerdere sets in overleg en tegen een meerprijs.)

Dubbeldik kan uiteraard ook thematisch uw feest opvrolijken. Alles is bespreekbaar. Sinterklaas of Kerstman erbij, u zegt het maar.